-Trouwen bij 't Buyten Huys-

De mooiste dag van je leven verdient een uniek decor. Een plek waar je je leven lang herinneringen aan bewaart. Samen met de mensen van wie je het allermeeste houdt.

't Buyten Huys is beschikbaar als unieke en officiële locatie voor je huwelijksceremonie. Daarbij horen ook een eerste toast en het aansnijden van de bruidstaart.


Het Buyten Huys is geen feestlocatie. Er zijn er in de nabije omgeving vele mogelijkheden om een intiem of een groots feest te (laten) organiseren. Vraag ons gerust om adressen. 

Een landelijke bruiloft in het groen

Smelt je ook helemaal weg van zo'n trouwceremonie zoals je 'm alleen in films ziet. Super romantisch, je gasten op spierwitte stoeltjes in het gras. De geur van bloemen en het gekwetter van vogels in de bomen.

Ook op koelere dagen en zelfs bij minder weer gaat het 'buitengevoel' zeker niet verloren. Onze stijlvolle tuinkamer biedt jullie een droge, super romantische plek voor een schitterende ceremonie. 

Voor je fotosessie vormt dit domein een droomdecor... met jullie als stralend middelpunt.♥

De emoties, de stralende gezichten en de ontlading direct na de ceremonie... Het hosten van een bruiloft is ook voor mij en onze medewerkers ontzettend bijzonder en waardevol.

-Corine Jochems-

Tip top in orde voor de grote dag

Het perfecte bruidsboeket

Vier je je huwelijk groots en uitbundig, of juist simpel en intiem?

Hoe je het ook viert, een bruidsboeket is een van de mooiste symbolen die op jullie dag simpelweg niet mag ontbreken. Misschien heb je je perfecte boeket al exact in je hoofd zitten, of kun je  nog een duwtje in de goede richting gebruiken? Hoe dan ook: wij maken je bruidsboeket met liefde. Precies passend bij jouw visie en smaak.   

de mooiste decoraties

Corsages, guirlandes en groene blikvangers voor langs dat langverwachte loopje richting je toekijkende partner. We denken mee over alles waar je van droomt. Als je het leuk vindt kunnen we seizoensgroen en bloemen uit onze romantische pluktuin verwerken in deze creaties. 

trouwstoeltjes en meubilair

Rechte rijen houten klapstoeltjes voor je gasten. Met daartussen het pad dat leidt naar je aanstaande. We zetten alles klaar volgens jullie wens.
Dit perfecte plaatje vergeet je nooit meer!

Trouwprieel

Het verplaatsbare trouwprieel is door ons zelf gemaakt van natuurlijke materialen die naadloos aansluiten op de omgeving. Het prieel vormt een mooi kader tijdens het voltrekken van jullie trouwceremonie. Details over de aankleding van het prieeltje zijn vanzelfsprekend overlegbaar.

En als 't regent?

Maak je je wat zorgen over het Nederlandse weer. We beloven je plechtig: is de dag eenmaal aangebroken, dan kan zelfs regen geen roet  in het eten gooien!

In de boomgaard staat een prachtige luxe canvas tent die onderdak biedt voor een complete outdoor ceremonie met al je gasten.

Maar ook in de sfeervolle tuinkamer en royale Vlaamse schuur hebben we perfecte mogelijkheden om je bruiloft van een typisch 'buitengevoel' te voorzien. Zelfs het trouwprieel kan binnen geplaatst worden. Dus in geval van regen, wind of kou: ook plan B is bij ons een magnifiek plan.♥ 

Jouw wens is het uitgangspunt

Om op jullie trouwdag plaats van ceremonie te mogen zijn, is ook voor ons iets bijzonders. Een goede voorbereiding nemen we dan ook zeer serieus. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen of, op afspraak, om even ter plekke te kijken. Dit geldt ook voor andere betrokken partijen zoals de door jou aangewezen trouwambtenaar, ceremoniemeester, enz. 

Officiële trouwlocatie gemeente Zundert

't Buyten Huys is sinds 2019 een van de eerste officiële niet gemeentelijke trouwlocaties waar je in de gemeente Rijsbergen/Zundert kunt trouwen. Jullie kunnen je eigen trouwambtenaar (BABS) aanwijzen. Deze mag gerust aan een andere gemeente verbonden zijn. 

Klik hieronder op jouw gemeente voor alle officiële informatie. Staat jullie woonplaats er niet bij? Informeer dan even bij jouw gemeente hoe het werkt. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-23838535

Ons adres

Hellegatweg 27
4891ST Rijsbergen